NYHETER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gefle Gymnastikförening
Glädje, Glöd & Framgång

Grundgymnastik

Grundgymnastik i Gymnastikenshus

 

Grundgrupperna är för nybörjare där gymnasten får lära sig grunderna  i gymnastik. Det är en bra start för att sen välja inriktning. 

 

Vi har flera olika grundgrupper i ålderspannet 4 -12 år.

I dessa grupper tränar man 1 gång i veckan, 1,5 timme per gång i Gymnastikenshus. Det är samma upplägg i alla grupperna och det som skiljer de åt är ålder och träningstid, välj den som passar er bäst!

 

När man har gått i en grundgrupp ett tag och har lärt sig grunderna i gymnastik är det dags att välja inriktning. 

Vi kan erbjuda Trupp och Kvinnlig Artistisk gymnastik som är våra tävlingsdiscipliner. Då startar man först i en Basgrupp för att lära sig de redskap som är i disciplinen sen har man om man vill möjlighet att fortsätta i en tävlingsgrupp. 

Om man inte vill tävla så kan vi erbjuda breddgymnastik som Parkour eller Ungdomsgymnastik. Läs mer om det på respektive sida här på hemsidan. 

 

 

Anmälan till våra grupper gör ni HÄR eller klicka på Anmälan högst upp på höger sida där ser ni även kostnaden för att träna. 
 
Höstterminen är från vecka 36-50
Vårterminen är från vecka 3-20.
Digital info/frågestund om val till hösten
2021-04-21 07:49

28 april kl. 19 har vi en digital info/frågestund för er som har funderingar kring vilken grupp ni ska välja till höstterminen. 

 

HÄR hittar ni länket till träffen.

Det är en öppen info/frågestund så ni kan ansluta när ni vill mellan kl. 19-20. 

 

Följ oss gärna på instagram! Där kommer vi under vecka 16 presentera våra olika iniktningar. 

 

Det är dags att fundera över höstterminen!
2021-04-01 11:45

Under vecka 18 så kommer alla få ett mail där de kan välja om de vill fortsätta i samma grupp som nu till höstterminen!

Hur känner ni? Vill ni fortsätta i grund eller är det dags att gå vidare för lite nya utmaningar? 

Under april så önskar vi att ni kontaktar oss om ni vi vill byta grupp till hösten. Då gör vi bytet och ni får avisering vecka 18 till den nya gruppen! Alltså ni kommer inte behöva anmäla er på hemsidan utan ni svarar på mailet och väljer betalsätt sen är det klart och ni kan luta er tillbaka till vecka 36 när träningarna drar igång igen!

 

Vanligtvis brukar vi säga att 1-2 terminer i grundgrupp räcker sen är det dags att gå vidare.

Det vi kan erbjuda att välja mellan är Truppgymnastik, och Artistiskgymnastik, som är våra tävlingsdiscipliner. Då startar man först i en Basgrupp för att lära sig de redskap som är i disciplinen sen har man om man vill möjlighet att fortsätta i en tävlingsgrupp. Om man inte vill tävla så kan vi erbjuda breddgymnastik som Parkour eller Ungdomsgymnastik (från 12 år).

 

Maila oss på info@geflegymnastik.se om ni vill byta grupp till hösten så löser vi det!

 

 

 

Nyheter från föreningen
GGF, 03/04 10:43 
 
Anmäl dig här
Sociala medier
Våra Sponsorer