NYHETER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gefle Gymnastikförening
Glädje, Glöd & Framgång

Vår värdegrund

Fair Play 


Gefle gymnastikförening håller på fair play. Detta innebär att föreningen lär sina medlemmar fair play  såväl på som utanför mattan. 

Med Fair Play avser föreningen ett trevligt och positivt förhållningssätt  till medgymnaster, motståndare, samtliga ledare och funktionärer (såväl egna som andras) och  domare. 


I Gefle Gymnastikförening är alla jämlika oavsett kön, etnicitet och kroppsliga förutsättningar, oavsett  om du tävlar på elitnivå eller är motionär, oavsett ålder. 


Hos oss är alla välkomna! 


Gymnastikens uppförandekod 


Svenska Gymnastikförbundet har en gemensam uppförandekod som gäller alla inom svensk gymnastik  – aktiva, anställda, ideellt verksamma:

1. Vi ger utövarna möjlighet att uppleva glädje och gemenskap i gymnastiken. 

2. Vi underlättar individernas utveckling med utgångspunkt i den enskilda utövarens  utvecklingsnivå, förutsättningar och ambitionsnivå. 

3. Vi är goda förebilder. 

4. Vi respekterar allas lika värde. 

5. Vi respekterar utövarnas personliga integritet. 

6. Vi bidrar till utövarnas utveckling genom att på olika sätt göra dem delaktiga i beslut som rör  deras träning och tävling samt skapar en miljö där individen reflekterar och tar eget ansvar. 

7. Vi ansvarar för utövarnas personliga säkerhet i samband med gymnastikverksamhet. 8. Vi ansvarar för utövarnas hälsa och välmående i samband med gymnastikverksamhet.


Vår målsättning

Gefle Gymnastikförenings motto är Glädje, Glöd och Framgång.  

 

Glöd – föreningen har entusiastiska ledare och gymnaster 

 

Glädje – det ska vara roligt att delta i föreningens aktiviteter 

 

Framgång – detta leder till framgång i medlemmarnas personliga utveckling 

 

Föreningen vill bedriva gymnastik så att den utvecklar människor positivt såväl fysiskt och psykiskt  som socialt och kulturellt. 

Vi vill erbjuda alla medlemmar den form av gymnastik som passar dem och därför erbjuder vi många  olika former av gymnastik som barngymnastik, breddgymnastik, tävlingsgymnastik och  motionsgymnastik. 

Vår Vision

Gefle Gymnastikförening ska kännetecknas av en stark gemenskap och erbjuda bra träning inom flera  discipliner för alla oavsett elitsatsning, motionsträning, förutsättningar eller ålder. 


Gefle Gymnastikförening vill ligga i framkant vad gäller hall, ledarskap och verksamhet och vara en  förebild för gymnastik-Sverige.  

 
Anmäl dig här
Sociala medier
Våra Sponsorer