NYHETER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gefle Gymnastikförening
Glädje, Glöd & Framgång

GGF - Glädje Glöd Framgång
GGF - Unga, vuxna, erfarna, oerfarna - för människor som vill utmana sig själva, på egna villkor, och samtidigt uppleva en stark gemenskap.
Gefle Gymnastikförening har en lång historia och bildades redan 1936. Vi har haft en otrolig utveckling under senare år då vi vuxit till en av de främsta gymnastikföreningarna i landet. 2016 blev vi utsedda till Årets förening i Gymnastiksverige, i konkurrens med 1100 andra gymnastikföreningar!

Vi har nu ca 1400 aktiva medlemmar och är därmed en av de största barn- och ungdomsföreningarna i Gävle. Vi har många medlemmar och bedriver många olika sorters gymnastik. Det som förenar oss är glädjen i gymnastiken!

Vi har gympakul och grund-barnen som får öva på de motoriska grunderna. Vi har tävlingsdiscipliner där vi genom våra fantastiska gymnaster och stort engagemang hos ledarna ofta får se fantastiska prestationer, både inom personlig utveckling och inom sporten i sig. Vi har dessutom också bredden. På senare år har det strömmat in unga entusiastiska tjejer och killar till parkouren och det är svårt att inte smittas av deras rörelseglädje. Vi har också vår vuxengymnastik, styrketräning, seniorträning och som lockar vuxna och äldre deltagare för rörelse hela livet. Vi har också grupper för barn med funktionsvariation.

Vi jobbar för att alla i Gävle som vill börja med någon form av gymnastik ska få göra det!
“Gefle Gymnastikförening ska kännetecknas av en stark gemenskap och erbjuda bra träning inom flera discipliner för alla oavsett elitsatsning, motionsträning, förutsättningar eller ålder. Gefle Gymnastikförening vill ligga i framkant vad gäller hall, ledarskap och verksamhet och vara en förebild för gymnastik-Sverige.”

Glädje - Glöd - Framgång

Föreningen bedrivs ideellt med många eldsjälar som tillsammans är hjärtat i föreningen. Våra värdeord glädjeglöd och framgång genomsyrar hela verksamheten vilket framhävs genom träningsglädjen hos våra gymnaster. Vi tycker att gymnastik är för alla - unga, vuxna, erfarna, oerfarna - för människor som vill utmana sig själva, på egna villkor, och samtidigt uppleva en stark gemenskap.

 
Anmäl dig här
Sociala medier
Våra Sponsorer