NYHETER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gefle Gymnastikförening
Glädje, Glöd & Framgång

Välkommen till Gefle Gymnastikförening!
Gefle Gymnastikförening har en lång historia och bildades redan 1936. Vi står målsättning är Glädje, Glöd och Framgång!

 

Välkommen till oss!

 

Om du vill börja med gymnastik kan dig anmäla dig själv här på vår hemsida! Klicka  på ANMÄLAN för att ta del av bokningsregler mm och välj sedan GÅ VIDARE för att se alla våra grupper. Klicka på den grupp du är intresserad av så får du upp information om träningstider, pris mm. 

 

I de övre flikarna kan du som medlem ta del av specifik information om just din grupp, kalendern med träningstider och annat, fotogalleri och mycket mer!

 

Hör av dig om du har funderingar kring anmälan mm! Kontaktuppgifter finns under fliken KONTAKT, där hittar du även vägbeskrivning till oss!

 

 

 

 

Jobba hos oss!
2021-07-19 14:29

Jobba med oss i Gefle Gymnastikförening!

 

Gefle GF söker nu flera tränare - 50, 75 och 100% samt även en kanslist på 50%. Se mer information angående tjänsterna via länken. Observera att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, sök därför redan idag!!! 

 

Är du intresserad eller vet någon som är det? Maila till sportchef@geflegymnastik.se

 

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1_X6wPlEQhkvN7eyF6WyK03NzuAaFEukE?fbclid=IwAR2vvZ16Kr5Zq2bvM2aQ20KOV9509WiaXGGV1cge_Pyk7c4O5-TLHTBqjac

Semesterstängt och information inför höstterminen
2021-07-12

Hej! Sommaren rullar på och höstterminen börjar sakta närma sig. Vi hoppas att alla medlemmar har det riktigt bra ute i solen dom sista veckorna som sommaren har att bjuda på :) Nu under vecka 28, 29 och 30 har vi semesterstängt i Gymnastikens Hus. Vi kommer besvara frågor på mailen, men detta kan ta några dagar extra. Behöver ni komma i kontakt med oss under semestern gällande AKUTA ärenden så går det att ringa/SMSa våran administratör Sandra på nr: 070 174 80 50

 

För er som sommartränar är det några veckors träning kvar innan hösten. Vecka 31 är ni välkomna tillbaka efter semesteruppehållet. Se träningstillfällen i SportAdmin, och kom ihåg att det är obligatorisk närvarorapportering 24h innan träningen börjar (det är svårare för oss att planera nu under sommartid då många åker iväg på semester och deltargarantalet är så pass olika vid varje tillfälle).

 

HT-21; Vecka 36 drar höstterminen igång som vanligt med träningar, men innan dess så kommer vi skicka ut information till alla föräldrar via mailen i början av vecka 34. Det kommer även att finnas möjlighet att ställa eventuella frågor via ett Teamsmöte slutet av vecka 34. Detta har vi planerat till söndagen kl 19:00. Mer info om detta, samt en möteslänk, kommer vid utskicket på mailen vecka 34. Håll gärna koll efter fler nyheter innan HT-21 drar igång!

 

Ha det bra och ta hand om varandra, så ses vi igen till hösten!

Nyheter från våra grupper
Vuxen och ungdomsgymnastik, 31/05 10:43 
AG, 31/05 10:40 
Truppgymnastik, 31/05 10:35 
Parkour/Tricking, 31/05 10:25 
 
Anmäl dig här
Sociala medier
Våra Sponsorer