NYHETER
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gefle Gymnastikförening
Glädje, Glöd & Framgång

Välkommen till Gefle Gymnastikförening!
Gefle Gymnastikförening har en lång historia och bildades redan 1936. Vi står målsättning är Glädje, Glöd och Framgång!

 

Välkommen till oss!

 

Om du vill börja med gymnastik kan dig anmäla dig själv här på vår hemsida! Klicka  på ANMÄLAN för att ta del av bokningsregler mm och välj sedan GÅ VIDARE för att se alla våra grupper. Klicka på den grupp du är intresserad av så får du upp information om träningstider, pris mm. 

 

I de övre flikarna kan du som medlem ta del av specifik information om just din grupp, kalendern med träningstider och annat, fotogalleri och mycket mer!

 

Hör av dig om du har funderingar kring anmälan mm! Kontaktuppgifter finns under fliken KONTAKT, där hittar du även vägbeskrivning till oss!

 

 

 

 

Sverigelotter och påminnelse Intersport
2021-09-15 13:29

Nu finns äntligen Sverigelotterna att hämta hos oss i samband med träning! Vi beklagar väntan som berodde på en leveransförsening. Lotterna lämnas ut vid entrén antingen före eller efter träningen - beroende på tillgång av ledare. Sista chansen att hämta ut lotterna kommer vara i samband med storstäd av hallen måndagen 27/9 då ni som föräldrar kommer in och medverkar i städningen.

 

Ni glömmer väl heller inte bort att beställa våra snygga föreningsoveraller innan söndag 19/9? Då stänger nämligen beställningsfönstret för att Adidas sedan kunna specialtillverka overallerna med våran egen design. På tävlingar är denna overall obligatorisk så beställ en redan idag för att hinna få hem den i tid.
Ni beställer kläderna hos Intersports föreningswebbshop som ni hittar via denna länk: https://team.intersport.se/gefle-gymnastikforening
Betalning sker via KLARNA och deras betalningsalternativ. OBS! Man måste vara club INTERSPORT medlem och inloggad för att kunna beställa. I shoppen hittar ni även coola hoodies och träningskläder med föreningstryck.
Föreningsdagar Intersport
2021-09-06 14:01

Hej på er!

Just nu har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för en aktiv höst.

När du handlar allt från fotbollsskor och hockeyklubbor till regnkläder, sneakers och sportmode på Intersport får både du och vår föreningen bonus. För du har väl valt vår förening att stötta extra på ”Mina sidor”?

Nyheter från våra grupper
Vuxen och ungdomsgymnastik, 31/05 10:43 
AG, 31/05 10:40 
Truppgymnastik, 31/05 10:35 
Parkour/Tricking, 31/05 10:25 
 
Anmäl dig här
Sociala medier
Våra Sponsorer