Anmälan
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gefle Gymnastikförening
Glädje, Glöd & Framgång

Välkommen till Gefle Gymnastikförening!
Gefle Gymnastikförening har en lång historia och bildades redan 1936. Vi har haft en otrolig utveckling under senare år då vi vuxit till en av de främsta gymnastikföreningarna i landet. 2016 blev vi utsedda till Årets förening i Gymnastiksverige, i konkurrens med 1100 andra gymnastikföreningar!

Vi jobbar för att alla i Gävle som vill börja med någon form av gymnastik ska få göra det!
“Gefle Gymnastikförening ska kännetecknas av en stark gemenskap och erbjuda bra träning inom flera discipliner för alla oavsett elitsatsning, motionsträning, förutsättningar eller ålder. Gefle Gymnastikförening vill ligga i framkant vad gäller hall, ledarskap och verksamhet och vara en förebild för gymnastik-Sverige.”
Terminsstarten förskjuten
2021-01-08 13:37
God fortsättning och hoppas alla haft en bra jul och nyår!

Vi kommer behöva skjuta på terminsstarten med en vecka på grund av rådande corona restriktioner. Så som det ser ut just nu så drar vårterminen igång vecka 4 och förlängs till vecka 21 (ordinarie vårtermin är v.3-20). 

Hemsidan håller på att uppdateras men ni kan se träningstider under fliken Träningsschema och vi uppdaterar löpande på startsidan så fort vi vet något nytt. 
Under vecka 2 så kommer alla träningstillfällen vara korrigerade i medlemsappen så det är alltså denna information som gäller för terminsstart. 
För er som ännu inte installerat medlemsappen kan läsa mer här: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

V
id frågor maila info@geflegymnastik.se så svarar vi så fort vi kan. 

Under vecka 3 så kommer era terminsbrev med information om just er grupp bli klara och läggas upp på hemsidan. Nytt för i år är att alla terminsbreven kommer ligga direkt under gruppens sektionsflik på hemsidan, dvs grundgruppernas terminsbrev kommer finnas under fliken Barngymnastik/Grund osv. Håll utkik där för information om just din grupp!

Ha det bäst! Vi ses snart igen!
God jul önskar Jobmeal och Gefle GF!
2020-12-07 14:26
Sista veckan kanske tomten kommer till träningen!
Tack jobmeal för leveransen av Juleskum till våra gymnaster!
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Anmäl dig här
Sociala medier
Våra Sponsorer